Política de privacitat

RESPONSABLEESTRUCTURACIÓ D’INTERIORS, S.L
FINALITATGestionar les consultes dels USUARIS de la WEB.
BASE JURÍDICAEl consentiment de l’USUARI.
DESTINATARISLes seves dades no se cediran.
CONSERVACIÓDotze (12) mesos.
DRETS DE L’INTERESSATAccedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, oposar-se al tractament de les dades, sol·licitar la limitació del tractament, o portabilitat de les dades.

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), i el Decret 391/2022, del 28-9-2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Contacte”, seran tractades pel Responsable del Tractament:

Responsable del tractament: ESTRUCTURACIÓ D’INTERIORS, S.L.

  • NRT: L-705201-S
  • Direcció postal: Carrer Verge del Pilar 4, 5  pis, porta B, AD500, Andorra la Vella.
  • Telèfon: (+376) 80 48 48
  • Direcció electrònica: estrint@estrint.com

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U.

  • Dades de contacte: (+376) 38 00 17
  • Direcció electrònica: dpo@cplegalconsulting.com   

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar les sol·licituds i/o consultes que faci al nostre web a través del Formulari de Contacte. Ens podrem posar en contacte amb vostè a través de correu electrònic o per via telefònica, a raó de les dades que ens ha facilitat.

La base legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en el seu consentiment atorgat a través de l’acceptació de la present política de privadesa.

Així mateix, l’informem que el tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Vostè té dret a no atorgar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals; però, en aquest cas, les conseqüències de la seva negativa, implicaran la impossibilitat de donar-li resposta a la seva consulta.  

Aprofitant l’avinentesa els hi comuniquem que poden exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic estrint@estrint.com o amb el nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD) al dpo@cplegalconsulting.com

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA).

Darrera actualització: 15 de febrer de 2023.