Estrint: optimització en costos i temps

25 anys com a propietat delegada

Dedicada en els seus inicis a la direcció de manteniment i optimització de recursos de grans hotels i paradors nacionals, posteriorment centra la seva experiència en la figura de propietat delegada per a construccions de diversa envergadura arreu del món. També destaca per la realització d’habitatge residencial d’alt standing tant per a inversió com per propietari final.

Menor cost i alta qualitat. Això s’aconsegueix per una simple raó: els industrials i materials són facturats directament al client. Sense passar per intermediaris ni tercers, aconseguint economitzar els costos de l’obra. A més, cada client individual es beneficia dels descomptes que obté Estrint gràcies al gran volum de compres que gestiona.

Arquitectura, enginyeria i interiorisme

Amb l'afany d'oferir la màxima qualitat tant en el disseny com en l'execució d'una obra, en els últims anys Estrint disposa de la seva pròpia àrea tècnica. Un equip de professionals en arquitectura, enginyeria i interiorisme que no només crea nous projectes, sinó que també supervisa aquells externs en els quals Estrint exerceix com a propietat delegada.

Un exemple són els projectes executats a l'estranger. En aquests, Estrint sol col·laborar amb estudis d'arquitectura del país o regió on es duran a terme, però sempre sota la supervisió del departament tècnic d'Estrint.

Àrea de logística

Un factor clau per poder tenir el control absolut dels processos i temps d'una obra és controlar la seva logística. Aconseguir que els processos funcionin com un engranatge és essencial per aconseguir la màxima optimització en qualsevol construcció. Un dels equips d'Estrint que ajuden a aquest bon funcionament és l'àrea de logística.

Departament financer-comptable

A tot això se li suma el departament financer-comptable, un element imprescindible per aconseguir els objectius d'Estrint. És el departament encarregat del control econòmic de l'obra i de la gestió de pagaments, el que aporta a la propietat la tranquil·litat i seguretat.

Optimització de recursos econòmics

Sovint, molts propietaris es troben davant la tessitura de saber quina és la millor opció per treure-li el màxim rendiment a un dels seus béns. Estrint pot proporcionar assessorament a aquests propietaris per tal d'ajudar-los a decidir sobre quina és la millor opció per a ells en cada moment.